IMG_0035_bewerkt.jpg

In het najaar van 2009 kruisten de paden van zangeres Fabiana Dammers en gitarist Jelle Visser elkaar al, wanneer ze beiden met hun eigen bands optreden in hun woonplaats IJmuiden. Fabiana was net afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam, waar ze in haar laatste studiejaar als singer-songwriter de Grote Prijs van Nederland won. Jelle had in die tijd de opleiding Artiest gevolgd aan het ROC en speelde in verschillende bandjes.

Toen de 2 muzikanten in februari 2012 weer op dezelfde avond met hun soloprojecten optraden, leidde dit tot een (muzikale) relatie waarna zij in de loop van 2013 besloten om naast hun eigen werk het akoestische duo Better Together op te richten. Hierin vertolken zij op geheel eigen wijze covers uit allerlei muzikale genres. Voor een origineel, relaxt en professioneel duo voor uw horecagelegenheid, (verjaardags)feest, bruiloft, jubileum, uitvaartdienst of evenement, bent u bij hen aan het goede adres. In overleg wordt een passend repertoire samengesteld en bent u gegarandeerd van perfecte livemuziek!

 

Interesse?

Bekijk "Muziek" voor een greep uit de setlist. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf met een aanvraag te komen. Onder "Contact" kunt u -afhankelijk van uw wensen- vrijblijvend een prijsopgaaf aanvragen.